Доставка

Доставки и връщания

Вашата пратка

Пратката обикновено се изпраща в рамките на 3 дни след получаване на поръчка и се изпращат чрез Еконт с проследяване и връщане без подпис. Ние ще ви предоставим линк за проследяване на вашия пакет онлайн.

 

Таксите за доставка включват такси за обработка и опаковане, както и пощенски разходи. Таксите за обработка са фиксирани, докато транспортните такси варират в зависимост от общото тегло на пратката. Съветваме ви да групирате артикулите си в една поръчка. Не можем да групираме две отделни поръчки, направени отделно, и таксите за доставка ще се прилагат за всяка от тях. Вашият пакет ще бъде изпратен на ваш риск, но се полагат специални грижи за защита на крехките предмети.

Връщане и промени в продукта

За да върнете поръчка, първо трябва да я уведомите чрез "Зона за клиенти" или като изпратите имейл на info@n1gloves.eu, като посочите номера на поръчката и причината за връщането.

 

Когато получим известието, ще ви изпратим имейл, в който е прикрепен етикет, който трябва да отпечатате и поставите върху опаковката с продукта / ите, които ще бъдат върнати. След като това приключи, всичко, което трябва да направите, е да отидете до поща и да ни изпратите пакета.

 

След като получим пакета и се уверим, че продуктът няма повреди, ще получите „Ваучер за отстъпка“ за същата сума от покупката, за да го замените за друг продукт.

 

ВАЖНО: БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМАТА

 

Имате 7 дни за връщане.