N1 SCORPIUS 2.0 AQUACONTROL+

  • Марка: N1 Goalkeeper

PRE-ORDER
Поръчай с  10% отстъпка!

Потопете се в еволюцията на най-успешните ръкавици на N1 Gloves, Scorpius 2.0 UGT+ II. Тази ръкавица запазва същността си на лекота и прилягане като втора кожа, но с технически подобрения, които я извеждат на следващото ниво. С Negative cut и 100% естествен немски латекс UGT+, Scorpius 2.0 UGT+ II предефинира изживяването на модерния вратар.

130,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 130,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Описание

 SCORPIUS 2.0  UGT+ II: МОДЕРНАТА РЕВОЛЮЦИЯ В РЪКАВИЦИТЕ

Потопете се в еволюцията на най-успешните ръкавици на N1 Gloves, Scorpius 2.0 UGT+ II. Тази ръкавица запазва същността си на лекота и прилягане като втора кожа, но с технически подобрения, които я извеждат на следващото ниво. С Negative cut и 100% естествен немски латекс UGT+, Scorpius 2.0 UGT+ II предефинира изживяването на модерния вратар. За тези, които търсят ръкавица, която да чувстват като продължение на ръката им и искат да изпитат уникални усещания по време на игра, Scorpius 2.0 UGT+ II е най-добрият избор. Въпреки лекия си дизайн, тази ръкавица включва "GEL FIT" технология в дланта, осигурявайки сигурност и прецизни усещания в контактните точки на топката. Тази ръкавица е предназначена за тези, които търсят висока производителност на професионално ниво.

 

Латекс:
Дланта на Scorpius 2.0 е с 4 мм AquaControl+ латекс. Отличава се с перфектната комбинация от сцепление и представяне във вода. Латексът включва хидрофобни микропори, които абсорбират вода, като поддържат повърхността за захващане свободна за контакт с топката. Технологията ControlFusion предлага уникална текстура, която подобрява контрола и прецизността на вратаря. Тази ексклузивна латексова длан е идеална за професионални вратари, които искат да поддържат пълен контрол върху топката в дъждовни условия.

Разрез на ръкавицата:
Ръкавицата е с негативна кройка, където шевовете завършват навътре. Тази кройка предлага максимално прилягане, превръщайки ръкавицата във втора кожа. Scorpius 2.0 UGT+ II осигурява пълно усещане за контакт с топката, идеално за вратари с прецизна техника на блокиране.

Тяло на ръкавицата:

Цялостно неопреново тяло, което има изключителна система от инжектирани гел вложки на гърба, структурирана върху зоната на удар и отстрани с цел подобряване на защитата на ръцете.

Китка и маншет:

Удължение на гърба с тръбна форма + Ластик за регулиране

Еластична двойна каишка за китката за удобно и плътно закопчаване.

Препоръчва се за:

Scorpius 2.0 UGT+ II е предназначен за вратари, които търсят високоефективни ръкавици за професионална употреба. Неговият високоефективен латекс при всякакви метеорологични условия осигурява изключително сцепление. Пригответе се да изпитате еволюцията във вашите спасения със Scorpius 2.0 UGT+ II, ръкавицата, която издига производителността и комфорта на следващото ниво.