N1 Термо Блуза

  • Марка: N1 Goalkeeper
РЕЗЮМЕ
Компресираща термо блуза с дълъг ръкав. С тъкан от ликра, която осигурява перфектно прилягане, предпазва ръката от протриване и регулира вътрешната температура. Идеален за твърда, суха и високоабразивна изкуствена трева.
Състав: Висококачествена ликра: 92% полиамид / 8% еластан.
 
ОПИСАНИЕ
Компресираща термична тениска с дълъг ръкав, която действа като втора кожа, за използване под тренировъчни или състезателни шорти. Има нашата нова ликра материя, която осигурява перфектно прилягане, предпазва ръката от протриване и регулира вътрешната температура. Идеален за твърда и суха изкуствена трева
Нашата нова еластична ликра материя ще ви позволи да постигнете максимална мобилност, по-добра производителност и допълнителна защита срещу износване. В допълнение, влакната на тази висококачествена премиум материя благоприятстват премахването на изпотяването, поддържат вътрешната температура на тялото, предотвратявайки изтичането на топлина и предпазват от ниските зимни температури, като създават слой топлоизолация по време на вашите тренировки или състезания.
Опитът на нашите професионални вратари с термично облекло N1 ни позволява да кажем, че това са най-устойчивите термо блузи на пазара.
55,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 55,00 лв.
Моля, изберете: