N1 Ares Neon

Латекс:

 4 мм немски латекс UGT+. Това е нашата нова формула за професионален латекс на високо ниво за най-взискателните вратари. Този латекс е разработен, за да отговори на нуждите на всякакъв тип игрище и метеорологични условия по отношение на сцепление и издръжливост. Този латекс е тестван в най-екстремни условия и ще осигури най-добро сцепление както в сухо, така и в мокро време с издръжливост, превъзхождаща средните професионални вратарски ръкавици.

Разрез на ръкавицата:
 ErgoRoll кройката е комбинация от две разфасовки на централните пръсти: Плосък разрез в основата на пръста до практически средата му и Rollfinger на върха на пръстите. С комбинацията на Rollfinger кройката на показалеца и малките пръсти, осигуряваща по-голяма сигурност при блокиране на топката.

Тяло на ръкавицата:

 Това едно парче дихателно тяло има ексклузивна инжектирана гелна система и зона за удар, която повишава безопасността и точността, когато топката е ударена от вратар. BREATHPRENE® е нова материя с основна цел да осигури отлично ниво на лекота, дишане и еластичност на ръкавицата.

Китка и маншет:

Удължение на гърба с тръбна форма и V-образен изрез + ластик за по-сигурно прилягане. Нова 360 регулируема система: Еластична лента от две части с 2 велкро закопчалки.

 Препоръчва се за:

 Вратари, които търсят високоефективна ръкавица за професионална употреба, с максимална производителност от латекс при всякакви метеорологични условия.


140,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 140,00 лв.
Моля, изберете: