Спрей Ultra grip

Създаден с авангардна технология, този иновативен спрей има за цел да възстанови сцеплението върху използваните ръкавици и да удължи живота им, като същевременно осигурява защита и превъзходна адхезия.

33,00 лв.
Produsul e adaugă în coş cu succes
Preţ: 33,00 лв.
Vă rugăm să alegeţi:
Descriere
Descriere

СТАНЕТЕ ВРАТАРСКА ЛЕГЕНДА С ULTRAGRIP!

Увеличете вратарските си постижения с UltraGrip, революционната течнoст, разработена за вратарски ръкавици. Създаден с авангардна технология, този иновативен спрей има за цел да възстанови сцеплението върху използваните ръкавици и да удължи живота им, като същевременно осигурява защита и превъзходна адхезия.

Станете вратарят, на когото всички се възхищават, и не позволявайте сцеплението на ръкавиците ви да попречи на представянето ви на терена. Опитайте ULTRAGRIP и усетете разликата при всяко спасяване!

ВЪЗСТАНОВЯВА СЦЕПЛЕНИЕТО НА ИЗПОЛЗВАНИ РЪКАВИЦИ!

ULTRAGRIP ще издигне производителността на вашите ръкавици на следващото ниво, като ги изведе от обикновени до необикновени. Без значение какъв тип ръкавици носите, ULTRAGRIP е съвместим с всеки модел, възстановявайки сцеплението и удължавайки живота на вашите ръкавици.

ХИДРАТИРА ЛАТЕКСА!

Приложението на ULTRAGRIP е изключително бързо и лесно. Просто разклатете бутилката, напръскайте дланите на ръкавицата си няколко пъти и оставете да хидратира напълно латекса.

Съвети за постигане на най-добри резултати:

Уверете се, че ръкавиците ви са чисти преди всяка употреба. Напръскайте 2-3 пъти всяка длан на ръкавицата, след което пляскайте дланите на ръкавицата. Не оставяйте едната длан да лежи върху другата, за да избегнете залепването им една за друга.

ПОВЕЧЕ ПРЕЦИЗНОСТ ВЪВ ВАШИТЕ СПАСЯВАНИЯ!